Empty Avatar
sâmbătă 11 iunie 2016

Imel sem opravke. Na Primorskem. Ob poti živijo naši družinski prijatelji. Za naju z ženo še malo več, kot prijatelji.

Pokličem, da bi se oglasil, ko se bom vračal domov. Na kavico, da se malo vidimo in pogovorimo. Igor pove, da bo šel s hčerko v Ljubljano popoldne, da pa bo Breda sama doma in sem dobrodošel.

Ko sem zvečer v postelji omenil Moniki, da bi obiskal prijatelja, so ji zažarele oči:" Se boš poigral z njo? Dobro jo daj pa slikco naredi zame!" Mojo Moniko zelo rajca, če sem kdaj poreden. Seveda z njeno vednostjo in samo z žensko, ki ji je všeč in ji zaupa. Ničesar ji nisem obljubil. Le to, da ju bom obiskal.

Drug dan popoldne sem se vračal s poti. Doma je bila sama. Malo pred tem so že vsi drugi odšli. Postregla mi je kavo. Pogovarjala sva se. Z Bredo vedno pogovor lepo steče. Je odprta, razgledana prijazna ženska. Lepo skrbi tudi za svoje telo. Njeni jedri dojki lahko mirno postavi ob bok kaki tridesetletnici. Pozna se, da telovadi. Pripravljala je pecivo za praznovanja rojstnega dne. Čisto sem pozabil na njen rojstni dan. Bučman! Seveda sva govorila tudi o posteljnih vragolijah, o klubih,... Omenil sem ji, kako je Moniko ogrela misel, da bi kaj počel z Bredo, na kar je odgovorila, da ji je tudi Igor rekel, naj si da duška... Moniki sem napisal sms. Če bi rada, da se kaj zgodi, pošlji Bredi sms. Nama je obema malo nerodno.

Šel sem si umit roke. Ko sem se vrnil v kuhinjo, je Breda že prebirala sms in se smehljala. Vedel sen, da bere Monikino sporočilo. "Če imaš jutri rojstni dan, bi bilo prav, da ti dam darilo", sem jo vprašal." Moniki bi bilo prav." "Vem", je dejala," mi je pisala". Prijela me je za roko in odpeljala v spalnico. Malce nama je bilo še vedno nerodno. Slekla sva se in pokleknila na posteljo. Božala sva se z rahlimi dotiki. Občutek je bil, kot bi se po telesu sprehajali metulji. Počasi, z občutkom sva raziskovala telesi in uživala. Nežno me je prijela za napol trdega tiča. Njeni prsti so bili kot iz svile. Postal je trd kot kamen. Medtem sem se nežno poigraval z njeno dojko. S prsti sem zakrožil okoli nabreklega ščegetavčka. Nežno dotikanje je vzburilo tudi njo. "Čas je za darilo", sem ji rekel. Nežno sem jo položil na hrbet in se počasi z usti spustil med njene noge. Pobrita mucka je bila že vlažna. Že ob prvem dotiku jezika na mucki je zapredla. Jeziku sem kmalu dodal še dva prsta v muco in jo najprej nežno, potem pa čedalje bolj močno drgnil po njeni G točki. Predla je kot mačka, ki uživa ob božanju. Naj ji nudim orgazem tako ali še kako drugače, mi je švigalo po glavi. Breda se je počasi približala točki brez povratka. "Si želiš, da si nataknem kondom", sem jo vprašal. "To pa obvezno s kondomom", je odgovorila. Seveda sem ga imel pri sebi. Za vsak slučaj. Naredil sem 2 fotografiji za Moniko. Breda se je z usti prilepila na mojega stoječega kurca. Poklical sem Moniko, " Veš kaj mi Breda zdaj počne? Nežno mi ga vleče. Kako dobro to dela. V rokah imam kondom. Bi rada slišala, kako jo bom napičil?" "Jaaa", je odgovorila. "Rajcata me!" Prislonil sem zdaj oblečenega trdega kurca na Bredino muco in ga počasi spravil not. Oba sva zastokala, zastokala pa je tudi Monika na drugi strani slušalke. Telefon sem položil ob Bredino glavo in jo začel počasi polniti. Monika je poslušala najino sopenje in predla. Potem sva z Bredo prestavila v prestavo višje. Stopnjevala sva tempo in se bližala vrhuncu. Malce sem upočasnil, da je Breda lahko zbrala vse občutke potem pa jo srečno pripeljal do finala. Zaključek je bil dolg in močan. V codi sem se ji pridružil in oplaknil balonček z notranje strani. Počasi sem umiril tempo. "Mmmm kako je bilo močno in dolgo", je omotična od občutkov zamrmrala Breda. Sklonil sem se k njej, jo objel, poljubil na vrat in ji zašepetal na uho: " Vse najboljše za rojstni dan!"

Empty Avatar

lepo darilo....

Empty Avatar

Auuii top darilo

Guest