Težave v biroju 1.del

Forum Erotici Povestiri erotice Povestiri

Empty Avatar
miercuri 4 august 2021

Naj vam povem svojo fikcijo, upam da vam bo všeč..

Ponedeljek,dan ko se ti ne da zjutraj vstati,saj dobro veš kaj te v službi čaka..Edina motivacija mi je sodelavka, čeprav slutim, da me ne mara, potiho pa vseeno mislim da ji v resnici nisem tako zelo zopern..Je elegantna dama srednjih let, precej visoke postave ter vedno urejena..Njena črna griva ji sega že skoraj do riti, ampak kljub dolžini so njeni lasje vedno urejeni ter negovani. Sam pri sebi že dalj časa razmišljam,da je kljub njenem strogo profesionalnem odnosu v službi, tudi kanček divjosti,strasti..Potihem tudi pohote..

Zjutraj se kot ponavadi odpravim v službo, kava me drži pokonci, priznam pretiravam z njo.. Pred mano gneča avtomobilov,ki se cijazijo od semaforja do semaforja. Nekako mi uspe v zglednem času parkirati avto, zato si vzamem še 10 minut časa, da preletim ponudbe, če nisem kje pogrnil na polni črti...Ja, vem fucked up,ampak nimaš kaj..

"Vse štima" si rečem po pregledu ter odvihram v prostore podjetja kjer delam.Ni nas veliko, jaz pa kolega,tik pred penzijo ter štiri gospe..No v bistvu 3 gospe ter ena @+, zadnja ki je prišla h hiši. Plašna ter boječa se napak pri delu, ampak fajn punca...

Pridem v prostore, tako kot vedno pozdravim vse ter se namestim za svojo mizo. Sam sebi si rečem: "spet še en navaden ponedeljek v službi", ko zaslišim črnolaso "tigrico" bentiti,češ da je telefon pozabila doma.. Se zgodi..

Delavnega dneva vam ne bom opisoval, razen tega da sem jo tu pa tam opazoval, kako spretno preklada svoje noge pod mizo, medtem ko se ukvarja s strankami po telefonu.

Šiht konča, tako kot ponavadi jo mahnemo do parkirišča, užgem avto,hkrati pa jo opazujem. Vidim, da je namrščena, v bistvu besna..Sklepajoč po njeni mimiki sem parkiral pred njo ter h njej pristopil. "Kaj te muči Alenka?" sem jo vprašal,ona pa besno ter odrezavo nazaj, češ da klinčev avto noče vžgati. Gentelmansko sežem pod volan zer zavrtim ključ, nič...Baterija fuč...kablov nimam..Nič najbolje da se priponudim da jo peljem domov...Par minut se otepa moje pomoči, ampak vseeno na koncu pristane v mojem avtomobilu.

"Vse bo v redu, pomiri se" ji rečem, ona pa meni nazaj:"saj vem,saj vem"..Po cca. 7 km vožnje ter spontanem chatu ji kar naenkrat prileti iz ust:"zakaj mi sploh pomagaš, imaš svoje obveznosti?!?!!". In jaz bedak ji rečem, da zato ker mi je všeč.. se nadaljuje