Empty Avatar
joi 5 august 2021

Ob mojem priznanju se je le nasmehnila ter si mislila svoje.Medtem sva prišla do njenega stanovanja in priponudil sem se,da skočim po kable da neprijetnost uredimo. "Pusti zdaj avto,raje vstopi naprej" mi je rekla, jaz pa sem kar obstal. "Pa naj bo" si sam pri sebi mislim ter se ji pridružim v lepo urejenem stanovanju na obrobju Ljubljane.

"Kaj ti lahko priponudim?" me je velikodušno vprašala.."Je že v redu, sem OK...imaš pa lepo urejeno" sem ji kavalirsko priznal.

"Hvala, ampak res ne boš nič?" me je še enkrat vprašala. Zopet sem se ji vljudno zahvalil ter njeno ponudbo zavrnil, takrat pa pristopi bližje do mene, da sem začitil njen cvetlični parfum ki je puhtel ob poletni sopari hlapečega dežja. Prijela me je za desnico ter si jo je ponesla h licu ter jo potegnila čez lase vse do njenega vratu. Prekleto dober občutek je bil, moškost mi je nabrekla, kar je tudi sama začutila na svojem stegnu.."Ti pa imaš hitro paljenje" je smejajoče pripomnila ter v istem hipu začela svoje ustnice premikati proti mojim.. Strastno me je poljubila ter odvedla v njeno sobo.."Pridi, pogrešam bližino" mi je šepnila medtem ko si je slačila majico ter nedrček.. Ubogljivo ji sledim ter skrbno opazujem njeni čvrsti dojki, ki sta elegantno krasili ter zaokrožili njen torzo. "Pridi bližje" je že skorajda ukazovalno rekla, ko se je v belih čipkastih hlačkah ulegla na posteljo. Pristopim do nje, ona pa z vso čutnostjo ter nežnostjo previdno odpre zadrgo mojih hlač ter si postreže z vsebino spodnjic. Njene blago našminkane ustnice se dotaknejo glavice mojega spolovila in v naslednjem hipu že čutim toplino njene sline, ki vroče polzi od glavice navzodol po korenu penisa. "Ufff" je edini zvok ki sem ga ob navalu poželenja uspel izustiti.

Videla je, da mi močno prija, zato je še bolj skupaj stisnila ustnice ter se posvetila glavici. Medtem sem svojo desnico položil na mehko tkanino njenih hlačk ter parkrat krožno zaokrožil na mestu njenega ščegetalčka..Čutil sem,da kar delam, da delam prav ter da ji je dobro. Ko je njena sedaj že močno vlažna muca spustila svoje sokove, da so le ti prodrli skozi hlačke si je zaželela mojega od šminke rdečega korenjaka med svojimi nogami. Črvsto me je prijela za penis ter ga položila na ustje svoje lepo pobrite vagine. Zdrsnil sem vanjo..In ona se je krčevito oprijela rjuh ter grizoča si ustnico pospešeno dihala v ritmu penetracije. Imel sem jo pod seboj, golo, pohotno ter prosečo po orgazmu, ki ga ni že dolgo doživela. Strastno jo poljubim, medtem ko segam v globino njenega užitka in ona drgeti in glasno stoka. Medtem se tudi posvetim njenim dvem nadvse prikupnim bradavičkam, ki od navala strasti vzburjeno steljalta proti moji glavi. Jezik mi zapleše okrog njiju ter prav nemarno kroži tudi po areolah..V tistem trenutku nepopisne evforije me vrže dol s sebe ter me grobo zajezdi. Njeni boki se v divjem ritmu porivanja zibljejo med belimi rjuhami, njena hrbtenica se usloči nazaj. Takrat zopet planem na njene bradavice, desna roka pa divje boža njen klitoris..Še par deset sekund sva hropela v objemu silne strasti, ko zaslišim njen krik orgazma. V naslednjem trenutku se iz njene muce pocedi bel sok sperme.. Bilo je noro...